Rasadnik Vrt-Express

Ovih dana s ponosom možemo istaći da je rasadnik Vrt-Express,    Poreč, otvorio svoj prvi vrtni centar. Nalazimo se na adresi Žbandaj 47,na glavnoj cesti Baderna – Poreč, blizu groblja.

Vrtni centar Vrt-Express

Vrtni centar Vrt-Express

 

Vrtni centar Žbandaj


Prikaži Vrt Express d.o.o. na većoj karti

Vrtni centar Vrt - Express natpis

Vrtni centar natpis

Vrtni centar Vrt-Express, Žbandaj – Poreč, nalazi se na glavnoj cesti za Poreč kad se dolazi iz pravca Baderne. Na oko   700m kvadrata izloženo je cvijeće i ukrasno bilje i trudit ćemo se da udovoljimo potrebama svakog našeg stalnog ili potencijalnog kupca.

Cvijeće Vrtni centar Vrt - Express Poreč -Žbandaj

Cvijeće Vrtni centar Vrt – Express Poreč

Nudimo u ponudi sve proizvode koje je do sada imao rasadnik Vrt-Express iz vlastite proizvodnje, kao i proizvode naših suradnika. Tako nudimo:  supstrate za sadnju bilja i treset za sjetvu trave, stablašice i dekorativno grmlje, bilje za živu ogradu tipa Photinia, Lovor višnja i drugo; od voćaka za sada imamo samo limune i mandarine ali do jeseni ćemo prošiti i taj asortiman. Cvijeće iz vlastite proizvodnje , kako sada ljetnice, tako ćemo kasnije imati i jesensko cvijeće, krizanteme, a planiramo imati i ponudu bilja vezano uz blagdane.

pogled na Vrtni centar Vrt - Express

pogled na Vrtni centar Vrt – Express

Slobodno nas posjetite i veselimo se svakom Vašem komentaru kako bi što bolje prilagodili vrtni centar Vašim potrebama.

Posjetite naše stranice www. vrt-express.com , pošaljite elektronsku poštu na info@vrt-express.com ili slobodno nas nazovite na 091 4632555 ili 091 4632556

Radno vrijeme je svaki dan od 7.30 do 18.00 sati  a Nedjeljom od 9 – 12.30 sati