Naši proizvodi

Vrt –  Express d.o.o. je  rasadnik i vrtni centar , poduzeće specijalizirano za proizvodnju   i nabavuukrasnog drvenastog bilja, višegodišnjeg i sezonskog cvijeća te raznog začinskog bilja. Proizvodnja se odvija u kontroliranim uvjetima, plastenicima, te je zagarantirana zdravstvena ispravnost svih naših proizvoda. Sve naše proizvode možete vidjeti u našem vrtnom centru, Žbandaj 47, uz glavnu cestu Baderna -Poreč, blizu groblja.

Zimzeleni jasmin / zimski jasmin u kamenu - Rhinospermum jasminoides

Zimzeleni jasmin / zimski jasmin u kamenu – Rhinospermum jasminoides

 Kako uglavnom proizvodimo mediteransko bilje, sa našim suradnicima vršimo testiranja izdržljivosti bilja kako u kontinentalnim krajevima sa niskim zimskim temperaturama, tako i u sušnim otočnim podnebljima.

U našoj ponudi imamo širok asortiman biljaka: aromatsko i začinsko bilje, ukrasne trave, penjačice i pokrivače tla, biljke za živice i kamenjare te izbor ostalog bilja i cvijeća, stabla i palme i ornamentalnoo bilje.

Ukoliko se profesionalno bavite hortikulturom kontaktirajte nas za našu veleprodajnu ponudu bilja i supstrata.

 Vrt-Express zadržava pravo da bez najave izvrši korekciju cijena pa ponekad zbog tehničkih uvjeta može doći do razlike između cijena ovdje navedenih i stvarnih cijena u dućanu-rasadniku. Molimo Vas za razumijevanje.