Ostalo bilje

Uz aromatsko bilje, bilje za kamenjare, biljke penjačice, pokrivače tla, ukrasno i začinsko bilje, te bilje za živice, Vrt-Express d.o.o u svojoj ponudi također ima i ostalo ukrasno bilje i cvijeće.    Posjetite naš vrtni centar na adresi  Vrt-express ,Žbandaj 47, na glavnoj cesti Baderna – Poreč. Tel: 091 463 2556 ili info@vrt-express.com    Cijene u katalaogu su maloprodajne i vrijede za 2016. godinu. Za uvjete veleprodaje molimo Vas da nas kontaktirate. Proizvod koji nema cijenu trenutačno nije dostupan. Svo bilje možete naručiti i preuzeti pouzećem putem HP expressa ili neke druge kurirske službe prema Vašem odabiru.

Abelija – Abelia chinesis

Abelija - Abelia chinesis
Zimzeleni spororastući grm mirisnih cvjetova. Dugo cvjeta. Koristi se kao soliterna biljka, ukras travnjaka, u skupini i kao živica. Naraste do 2 m. Cvate do dugo u jesen.
Cijena: 13,00 kn / 52,00 kn
Kataloški broj: 701

Ljetni jorgovan – Buddleia davidii

Ljetni jorgovan - Buddleia davidii, ostalo bilje
Listopadni brzorastući grm. Listovi sivkaste boje, cvjeta ljubičasto dugo ljeti. Podnosi soliku. Koristi se kao soliter, u skupini sa drugim biljkama ili za mješanu živicu. Boja cvijeta : ljubičasta, crvena, bijela.
Cijena: 50,00 kn
Kataloški broj: 702

Forzicija – Forsytia x intermedia

Forzicija - Forsytia suspensa
Listopadna brzorastuća biljka, procvjeta prije neko prolista. Intenzivna žuta boja cvjeta. Koristi se u skupini, kao soliter ili za živicu. Raste u svakom staništu i potpuno otporna na hladnoću.
Cijena: 25,00 kn
Kataloški broj: 703

Iris – Perunika

Iris - Perunika, ostalo bilje
Višegodišnja vazdazelena biljka, cvjeta u proljeće, podnosi polusjenu. Nije zahtjevna za tlo. Koristi se za rubove, gredice, suhozide, obronke i u skupini.
Cijena: 30,00 kn
Kataloški broj: 704

Lagerstroemija – Lagerstroemia indica

Lagerstremija - Lagerstroemia indica
Listopadni grm ili stablo, obilno i dugo cvate ljeti, žarke boje, jako dekorativno. Cvate samo na novim granama. Rezidba obavezna u jesen. Koristi se u vrtovima, parkovima kao soliter ili u skupini i za drvorede.
Cijena: 80,00 kn / 145,007250,00 kn
Kataloški broj: 705

Oleandar – Nerium oleander

Oleandar - Nerium oleander
Vazdazeleni grm, cvate dugo ljeti. Koristi se za parkove, vrtove, živice, u skupini ili kao soliter. U krajevima sa hladnim zimama saditi u lonce i zimi pospremiti unutra. Boja cvijeta: bijela, crvena, roza, žuta, narandžasta.
Cijena: / 55,00 kn / 88,00 kn
Kataloški broj: 706

Ruža – Rosa hybrida i R. mainland

Ruza - Rosa floribunda
Listopadni brzo rastući niski grm. Spada i u pokrivače tla. Bogata cvatnja od IV – XI mjeseca. Koristi se za obrube i sadnju u skupinama. Zaljevati tokom ljeta kako se cvatnja ne bi prekinula
Cijena: 50,00 kn / 63,00 kn
Kataloški broj: 708

Kadulja ukrasna – Salvia x hybrida

Kadulja ukrasna - Salvia x hybrida
Višegodišnja zeljasta ukrasna biljka, cvate dugo ljeti tamno lila boje. Kada cvate zamjenjuju ju za lavandu. Koristi se za rubove, sadnju u skupine, kamenjare, bordure.
Cijena: 00,00 kn
Kataloški broj: 709

Suručica – Spiraea vanhouttei

Surucica - Spiraea vanhouttei
Listopadni visoki grm, obilno cvate krajem proljeća, bijelo, grane padaju kao slapovi, brzo raste. Koristi se kao soliterna biljka za ukras u travnjaku, sadnju u skupini i za živicu.
Cijena: 40,00 kn
Kataloški broj: 710

Dubačac – Teucrium fruticans

Daubacac - Teucrium fructicans
Srednje veliki grm, opstaje u toplijim krajevima. Listovi srebrnastosivi, cvjeta dugo ljeti, svjetlo lila boje. Koristi se kao soliter, sadnju u skupinama ili za živicu.
Cijena: 15,00 kn / 47,00 kn
Kataloški broj: 711