O nama

Vrt – Express d.o.o., rasadnik i vrtni centar osnovan je 1989-te godine, kada smo kao mladi bračni par, počeli sa hortikulturnim uređenjima. Nakon godina iskustva u hortikulturi došli smo do saznanja da je potrebno raditi sa kvalitetnim biljnim materijalom koje će podnijeti teške uvjete hladnih zima, sušnih perioda, siromašne zemlje.

Vrt-Express

Vrt-Express

Vrt-Express je danas rasadnik ali i vrtni centar. Svo naše bilje možete vidjeti na adresi Žbandaj 47, glavna cesta Baderna – Poreč, blizu groblja, gdje je na 700m2 izložbeno- prodajnog prostora izložen kompletan asortiman naših proizvoda.

Neke biljne vrste smo upravo i počeli uzgajati nakon razgovora, dogovora i dugogodišnje zajedničke suradnje sa pojedinim klijentima i prilagodili se njihovim potrebama. Otvoreni smo za razgovore i prilagodbu naše proizvodnje Vašim potrebama.

Proizvodnja se odvija u kontroliranim uvjetima, plastenicima, te je zagarantirana zdravstvena ispravnost svih naših proizvoda. Kako uglavnom proizvodimo mediteransko bilje, sa našim suradnicima vršimo testiranja izdržljivosti bilja kako u kontinentalnim krajevima sa niskim zimskim temperaturama, tako i u sušnim otočnim podnebljima.

Nudimo vrlo povoljne veleprodajne cijene za sve kupce koji se bave hortikulturnim uređenjima. Za veleprodajne uvjete prodaje molimo Vas da nas osobno kontaktirate.