O nama

Vrt – Express d.o.o, Žbandaj 47 , Poreč, Istra., rasadnik i vrtni centar osnovan je 1989-te godine, kada smo kao mladi bračni par, počeli sa hortikulturnim uređenjima. Nakon godina iskustva u hortikulturi došli smo do saznanja da je potrebno raditi sa kvalitetnim biljnim materijalom koje će podnijeti teške uvjete hladnih zima, sušnih perioda, siromašne zemlje.

Vrt-Express, rasadnik, Poreč

Vrtni centar , Vrt-Express, rasadnik, Poreč, Istra

Vrt-Express je danas rasadnik ali i vrtni centar. Svo naše bilje možete vidjeti na adresi Žbandaj 47, Poreč, glavna cesta Baderna – Poreč, blizu groblja, gdje je na 2000 m2 izložbeno- prodajnog prostora izložen kompletan asortiman naših proizvoda.

Neke biljne vrste smo upravo i počeli uzgajati nakon razgovora, dogovora i dugogodišnje zajedničke suradnje sa pojedinim klijentima i prilagodili se njihovim potrebama. Otvoreni smo za razgovore i prilagodbu naše proizvodnje Vašim potrebama.

Proizvodnja se odvija u kontroliranim uvjetima, plastenicima, te je zagarantirana zdravstvena ispravnost svih naših proizvoda. Kako uglavnom proizvodimo mediteransko bilje, sa našim suradnicima vršimo testiranja izdržljivosti bilja kako u kontinentalnim krajevima sa niskim zimskim temperaturama, tako i u sušnim otočnim podnebljima.

Nudimo vrlo povoljne veleprodajne cijene za sve kupce koji se bave hortikulturnim uređenjima. Za veleprodajne uvjete prodaje molimo Vas da nas osobno kontaktirate.

Veselimo se vašem skorašnjem dolasku